| Tel.: +3620 402-9979

Cégünkről


Bemutatkozás

A PDAMix.hu 1995-ben alakult, főként hardware szaktanácsadás tevékenységi körrel, mobil-informatikai kereskedelmi üzletek megvalósítására. Tevékenységi körünk az évek során jelentősen kibővült és mára már az otthoni felhasználóktól az ipari jellegű mobil-informatikai rendszerekig teljeskörű szolgáltatáscsomagot nyújtunk. Munkatársaink 14 éves szakmai tapasztalattal szolgálják ki ügyfeleink, partnereink igényeit.
Vállalkozásunk fő feladatának tekinti ügyfelei igényeinek mind szélesebb kiszolgálását és a változó információ-technológia, gazdasági környezettel együtt fejlődő rugalmas szolgáltatási és szervezeti portfolió kialakítását.

Cégünk alapvető kereskedelmi tevékenysége viszonteladóink valamint végfelhasználók kiszolgálása, komplett megoldások kiajánlása, ipari eszközök értékesítése. Tapasztalataink szerint az egy darabos árak, árlisták nem tájékoztatják megfelelően partnereinket, adott esetben téves következtetésekre, döntésekhez vezethetnek melyek végül felesleges kiadásokat okozhatnak. (A partner igényeinek pontos ismerete nélkül nem megfelelően specifikált készülékre kaphat árat.)

A szervizmunkák sokfélesége, a szükséges beavatkozás felderítése időigényes feladat. Mindezért szintén nehezen skálázható, előre összegszerűsíthető egy szervizmunka, ezért itt sem tudunk árlistát kiállítani. A Szerviz természetesen kötött díjszabással dolgozik, alkatrészre és munkadíjra lebontva.

A felmerülő igényeknek a lehető legjobban megfelelő eszközök kiválasztásához munkatársaink készséggel állnak partnereink, felhasználóink rendelkezésére. A kapcsolatok menüpontban megtalálható ajánlat kérő formát kitöltve természetesen pontos információt kapnak ügyfeleink a kívánt árakkal kapcsolatban.

Forgalmazott márkák

A PDAMix.hu kínálatában többféle márkájú ipari eszközt értékesítünk, azonban az alábbi gyártókat kiemelten kezeljük és képviseljük Magyarországon.

BlueBird HandHeld M3 Mobile Opticon